دسترسی سریع
درست کردن آجیل
درست کردن آجیل برای پذیرایی از مهمانان
انواع آجیل و اجزای تشکیلدهنده آن
سه روش رایج درست کردن آجیل در خانه
انواع آجیل خام مانند پسته، بادام، فندق، تخمه و موارد دیگر هر کدام 500 گرم
یک لیوان آب برای هر 500 گرم آجیل
یک یا دو قاشق سوپخوری نمک برای هر 500 گرم آجیل
بین دو تا سه قاشق سوپخوری آبلیمو یا آبغوره برای هر 500 گرم آجیل
انتخاب هر نوع ادویه با توجه به سلیقه شخصی
روش اول درست کردن آجیل در خانه
کار هم زدن را تا زمانی ادامه دهید که مغزها به طور کامل خشک و برشته شوند. دلیل اینکه لازم است ماهیتابه را عوض کنید این است که نمک رسوب میکند و در صورت بالا بودن حرارت مقدار زیادی از آن خواهد سوخت. از همین رو آجیل رنگ تیره به خود میگیرد. بنابراین برای خوشرنگتر شدن آجیل بهتر است که ماهیتابه عوض شود.
اگر قصد دارید که آجیل را در فر درست کنید، باید ماهیتابه را در طبقه وسط فر قرار دهید. سپس حرارت فر را روی درجه ملایم گذاشته و یک ساعت صبر کنید. در این مدت میتوانید مغزها را هم بزنید تا به طور کامل خشک شده و بوداده شوند. در صورت استفاده از مایکروفر برای درست کردن آجیل، باید ماهیتابه را بدون درب، داخل مایکروفر بگذارید. قدرت دستگاه را روی 900 وات قرار داده و مدتزمان آن را روی چهار دقیقه تنظیم کنید.
دومین روش برای درست کردن آجیل خانگی
اکنون باید مغزهای آجیل را به نمک داخل ماهیتابه اضافه کنید. صبر کنید تا نمک کاملا داغ شود، سپس محتویات داخل ماهیتابه را هم بزنید. پس از اینکه مغزهای آجیل به صورت کامل بوداده شدند، محتویات ماهیتابه را باید داخل یک صافی فلزی بریزید. سپس صافی را تکان دهید و این کار را تا زمانی ادامه دهید که هیچ نمکی داخل صافی باقی نماند. با این روش در کمترین زمان ممکن میتوانید آجیل را بدون سیاه شدن، درست کنید
روش سوم آماده کردن آجیل
تهیه باکیفیتترین آجیل آماده و خام از فروشگاه ابراهیم نژاد
- آجیل خانگی
- بو دادن آجیل در خانه
